"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Obiectivele societatii


 
     Scopul prioritar al echipei noastre, prin serviciile oferite, consta în reprezentarea intereselor si protejarea drepturilor pe care le au clientii nostri. Prioritatea noastra este aceea de a oferi solutii noi, inteligente, creative, pentru a asigura succesul, intr-o maniera optima pentru interesul clientului nostru, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. In acest sens, in afara serviciilor juridice de natura litigioasa, insistam asupra metodelor alternative de solutionare a conflictelor atunci cand este posibil, dar mai ales cand avantajeaza persoana care ni se adreseaza. Aceste metode alternative ar putea fi medierea, concilierea, negocierea, arbitrajul etc., oricare dintre acestea putand fi realizate in interesul clientului.
    Un alt element esential ce caracterizeaza activitatea noastra il reprezinta confidentialitatea. Ne place sa credem ca „echipa” noastra nu este formata doar din avocati si colaboratori, „echipa” noastra este completata de clientii nostri. Dezvoltam in timp o relatie de incredere si comunicare, de cunoastere profesionala si sociala, de natura a ne ajuta in demersul comun de realizare sau protejare a unui drept prin indrumare, consultanta, asistenta si reprezentare in toate etapele procesului juridic, precum si in orice alte relatii in raporturile cu tertii.
    Printr-un efort comun, prin munca, documentare, comunicare si incredere, putem transforma necesitatile si problemele clientilor nostri in obiective realizabile, in reusite.
    Ne dorim succesul si o recunoastem. Ne realizam obiectivele prin documentare, perseverenta, munca, devotament, pasiune si profesionalism. Sunt valori care fac parte din personalitatea noastra, sunt valori prin care transformam succesul clientului nostru in succesul nostru. „Cartea noastra de vizita” se confirma prin profesionalismul cu care abordam necesitatile clientilor nostri.

© 2024 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara