"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Horoscop - Vineri, 4 octombrie 2013

Berbec

Luna Noua in Balanta, destul de provocatoare, este un prilej de a schimba ceva in relatiile tale. Daca relatia ta de cuplu este deja fisurata, nu este exclus sa iei niste decizii importante, cum ar fi sa o rupi radical sau sa o asezi pe noi coordonate. E posibil sa afli lucruri suprinzatoare de la sau despre partener. De asemenea, este un moment potrivit pentru a tria niste colaborari, asocieri, parteneriate.

 

Taur

E posibil ca in aceasta perioada sa simti ca intreg universul sta pe umerii tai. Responsabilitatile pe care ti le-ai asumat sunt resimtite acum ca niste adevarate corvezi, motiv pentru care simti o nevoie acuta de a schimba radical niste lucruri in ce priveste activitatea profesionala, sanatatea, obiceiurile, stilul de viata in general. E momentul sa te relaxezi, sa faci un pas in lateral si sa privesti imaginea de ansamblu. Apoi, lasa intuitia sa-ti indice alegerile de facut.

 

Gemeni

O Luna Noua in Balanta destul de provocatoare, mai ales in ce priveste relatia afectiva. E posibil ca acum sa pui piciorul in prag si sa ceri clar si raspicat, ceea ce iti doresti sau ti se cuvine. In urmatoarele saptamani, relatiile se pot reconfigura, un proiect nou poate incepe, altele care nu mai rezoneaza cu tine sunt lasate in urma. E momentul sa hotarasti care sunt talentele pe care doresti sa le valorifici si sa le explorezi mai mult, dar si care sunt sentimentele pe care nu le-ai manifestat pana acum.

 

Rac

Luna Noua in Balanta activeaza zona familiei, casei si patrimoniului. E posibil ca astazi sa ajungi la limita rabdarii in ce priveste constrangerile si conditiile impuse de cei din jur. Simti o nevoie launtrica puternica sa te eliberezi de emotii toxice sau relatii complicate. Se pare ca ceea ce te mobilizeaza, in deciziile pe care le vei lua in urmatoarea perioada, este respectul de sine si dorinta de libertate. Compromisurile nu mai au loc in viata ta, vrei sa primesti respectul cuvenit de la ceilalti si sa ti se intoarca gesturile generoase.

 

Leu

Ceva in modul de a comunica cu cei din jur se poate schimba in urmatoarele saptamani. Nu mai esti dispus sa faci compromisuri, le spui tuturor exact ce crezi si simti, fara sa te preocupe ca te-ar putea judeca, esti hotarat sa faci exact ce simti si cand simti. Unele relatii se pot rupe, altele pot incepe. De asemenea, pot aparea surprize legate de calatorii sau documente, asa ca e necesar sa fii flexibil si sa gasesti mereu solutiile potrivite si, eventual, rutele ocolitoare.

 

Fecioara

Ziua de astazi poate aduce surprize legate de zona financiara. Prioritatile se redefinesc, capatand noi valente si coordonate. Pot aparea cheltuieli neprevazute sau te gandesti serios sa schimbi sursa de venit, facand ceva nou, care te inspira mai mult si ti se potriveste cu adevarat. Poate fi un moment de cotitura, in care esti cumva fortat de imprejurari, sa-ti explorezi mai indeaproape calitatile si talentele si, astfel, sa descoperi noi posibilitati de crestere si evolutie.

 

Balanta

Luna Noua in zodia ta te provoaca sa-ti redefinesti prioritatile, imaginea, personalitatea. Devi mai atent la nevoile si dorintele tale, incepi sa emiti semnale clare legate de ceea ce-ti doresti sa se schimbe in viata ta, esti mult mai transant in comunicare si relatii. Poti avea parte si de surprize in zona relatiilor si parteneriatelor. Poate cineva doreste sa se retraga dintr-o colaborare sau, pur si simplu, iti face marturisiri surprinzatoare. Ia totul asa cum este si foloseste orice informatie sau experienta in favoarea ta.

 

Scorpion

Pentru tine, este o zi a interiorizarii, izolarii, meditatiei. Multe raspunsuri ti se vor revela astazi, daca iti acorzi timp pentru tine si esti dispus sa te uiti cu sinceritate la consecintele unor alegeri trecute. Vei sti pe ce drum sa pasesti in zona profesionala si ce e de vindecat in interior pentru a-ti asuma schimbarile care urmeaza. Totul incepe din interior, asa ca este un moment bun pentru a-ti lansa intentiile in Univers.

 

Sagetator

Iata o zi in care ai sentimentul ca nimic din ce vezi in jur nu mai e in acord cu tine. Te uiti la relatiile de prietenie si ti se par nepotrivite, aspiratiile pe care le aveai pana acum nu mai corespund noilor convingeri, iar asta te determina sa faci niste schimbari radicale in acest sens. E timpul sa dezvalui intentiile ascunse ale unor oameni din anturaj, sa recunosti adevarul de care te-ai ferit, sa te uiti la ce poate fi transformat profund in viata ta.

 

Capricorn

Schimbari radicale se anunta, mai ales in zona carierei, popularitatii, statutului profesional. Pastreaza-ti credinta si uita-te cu sinceritate la ce-ti doresti si-ti place cu adevarat sa faci de acum incolo. Nu-ti face probleme din punct de vedere al resurselor materiale, pentru ca te bucuri de sprijin din partea unor persoane apropiate. Important, acum, este sa iti clarifici niste parteneriate si colaborari, cu cartile pe fata, si sa stabilesti noi coordonate, mai sanatoase.

 

Varsator

Viitorul tau se poate reconfigura complet prin schimbari facute acum. Schimbarea convingerilor si atitudinii, a filozofiei de viata si aspiratiilor, este aproape inevitabila. Si in sfera profesionala, la locul de munca, exista premizele unor schimbari. Sprijinul vine dinspre partenerul de viata si alte persoane cu care ai colaborari serioase. In alta ordine de idei, e posibil sa apara surprize in ce priveste calatoriile, mijloacele de transport, comunicarea si documentele.

 

Pesti

Luna Noua in Balanta activeaza zona transformarilor dar si a resurselor altora. Astazi ai putea avea trairi foarte intense, resimtite ca niste crize interioare. Acestea nu sunt decat niste semnale ca e momentul sa schimbi ceva in viata ta. Poate sa renunti la niste asteptari, la control, la o relatie etc. Pe de alta parte, pierderile materiale care pot surveni te atentioneaza ca e momentul sa-ti revizuiesti atitudinea inclusiv fata de bani si bunuri materiale, sa devii mai relaxat in privinta asta.

 

Astrolog Nicoleta Svârlefus 

Horoscop oferit de astrocafe.ro  

 © 2024 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara