"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Horoscop - Joi, 3 octombrie 2013

Berbec
O zi productivă. Prezenţa Lunii în Fecioară este de bun augur, mai ales pentru cei care şi-au propus să se ocupe de activităţi migăloase, care cer atenţie la detalii şi o bună organizare şi disciplină. Poţi obţine rezultate foarte bune, fără să depui cine ştie ce efort, la locul de muncă. În ce priveşte relaţiile şi parteneriatele, sunt posibile răsturnări de situaţie şi surprize de tot felul, aşadar e necesar să fii mai atent decât de obicei la ce se întâmplă în jur şi la mesajele primite.

 
Taur 
Te afli într-o perioadă delicată în ce priveşte zona profesională şi relaţiile de la locul de muncă. E posibil să fii prins în vârtejul unor schimbări pe care nu prea le poţi controla sau modula după cum vrei. Mai ales dacă te gândeşti de mai mult timp să faci o schimbare, şi nu ai făcut-o, acum ea vine în viaţa ta şi te cam ia pe sus. Însă, totul are un rost şi e inutil să te opui, deci soluţia este să accepţi şi să vezi cum poţi transforma totul într-o oportunitate. Luna în Fecioară te ajută astăzi să-ţi exprimi sentimentele şi să-ţi pui la treaba creativitatea. 


Gemeni 
Chiar dacă ai sentimentul că totul este imprevizibil în plan afectiv şi că, vrei nu vrei, relaţiile de prietenie se reconfigurează, în haosul aparent, ceva bun se întâmplă. Aşadar, uită-te după beneficiile pe care ţi le aduce această perioada şi încearcă mereu să aduci claritate în gânduri, sentimente şi intenţii. În aceste zile, îţi poate deveni clar, de exemplu, care este următorul pas potrivit în carieră. 


Rac 

O zi în care comunicarea şi mesajul pe care-l ai de transmis sunt foarte importante. Practic, de felul în care îţi exprimi punctele de vedere depind eficienţa şi productivitatea unor relaţii lucrative. Poţi culege roade frumoase astăzi, mai ales că unele probleme, care păreau a fi fără ieşire, astăzi se rezolvă graţie intuiţiei şi inspiraţiei tale. Pe de altă parte, există în continuare posibilitatea unor surprize sau a unor stări schimbătoare pe care eşti nevoit să le gestionezi cu diplomaţie, acasă sau în sfera profesională. 


Leu 
E posibil ca astăzi, graţie intuiţiei şi a altor resurse interioare, să găseşti soluţii pentru o situaţie tensionată care a trenat mai multă vreme, legată de casă, domiciliu sau familie. De asemenea, se pot ivi ocazii favorabile în ce priveşte stabilitatea financiară. Fie descoperi o cale eficientă de administrare a resurselor, fie îţi creşti veniturile prin explorarea mai atentă a posibilităţilor. În ce priveşte comunicarea cu cei din jur, se poate vorbi despre instabilitate, incoerenţă sau veşti surprinzătoare. 


Fecioara 
Luna se află în zodia ta astăzi, iar contextul astral este favorabil pentru orice proiect de care alegi să te ocupi, mai ales dacă e necesar să găseşti oameni interesaţi să ţi se alăture. Pe de altă parte, astăzi ar fi bine să acorzi atenţie acelor relaţii care necesită refacerea echilibrului, fie că e vorba de relaţii personale sau profesionale. În plan financiar, există fluctuaţii, apar cheltuieli neprevăzute, aşa că e important să faci alegeri înţelepte. 


Balanţă 
Poate că nu ies toate lucrurile când şi cum vrei tu, în această perioada, ceea ce înseamnă că cea mai mare provocare este să înveţi să fii flexibil şi să te reorientezi rapid, când un drum se înfundă. Pe de altă parte, această zi îţi poate aduce inspiraţia de care ai nevoie în ce priveşte unele răspunsuri şi/sau soluţii pecare le cauţi de mult timp, în ce priveşte drumul profesional şi bunăstarea materială. 


Scorpion 
Şi tu poţi experimenta o schimbare bruscă de direcţie, în ce priveşte rutina zilnică, stilul de viaţă, locul de muncă, relaţiile de lucru. Circumstanţele te pot determina să faci nişte alegeri diferite de ceea ce gândeai până acum că e posibil, să îmbrăţişezi un alt tip de alimentaţie sau să te raportezi cu totul diferit la contextul profesional. Sprijinul şi ideile bune vin prin intermediul prietenilor şi al oamenilor care îţi împărtăşesc viziunea. 


Săgetător 
În cazul tău, surprizele acestei perioade vizează zona anturajului, prietenilor şi proiectelor. E posibil să afli nişte adevăruri, legat de intenţiile reale ale unor oameni în care ai crezut. De asemenea, atât cercul de prieteni cât şi aspiraţiile se reconfigurează. Astăzi, e foarte important să faci apel la intuiţia ta şi să te conectezi la centrul fiinţei, pentru a identifica următorii paşi de făcut. În orice caz, nu e momentul să împingi lucrurile. E posibil să fie nevoie, mai întâi, să rezolvi ceva din trecut. 


Capricorn 
Prin cine eşti, ce spui şi ce faci, reprezinţi o autoritate în cercul tău de prieteni şi în orice context social în care te vei afla. Cuvântul tău are greutate, oamenii ascultă ce ai de spus şi te urmează fără ezitare. Mai ales că ştii exact încotro te îndrepţi şi care este cauza ta. Prin urmare, nu e o zi în care să te pierzi în detalii, ci e momentul să te ridici deasupra rutinei şi gândirii “mici”, pentru a investi energie în scopuri mari şi într-o viziune înaltă. 


Vărsător 
Unele dorinţe capătă o formă nouă, în aceste zile, iar unele convingeri şi credinţe se pot schimba definitiv. Totuşi, abordarea pompieristică nu e tocmai indicată, mai ales când eşti nehotărât în privinţa direcţiei de urmat. Aşadar, intuiţia este cea care merită întreaga ta atenţie acum, mai ales dacă eşti în căutarea unor soluţii ce vizează sectorul practic al vieţii: profesie, stabilitate materială, câştiguri financiare. 


Peşti 
Astăzi ai putea avea câteva revelaţii care-ţi pot deschide un drum nou şi adecvat punctului în care te afli acum, în ce priveşte creşterea şi evoluţia ta din toate punctele de vedere. Ai încredere, aşadar, în intuiţia ta şi fă primul pas pe acest drum. Resursele necesare şi oamenii potriviţi pentru a te sprijini vor apărea pe parcurs, o dată ce ai pornit la drum. Din punct de vedere social, este o zi cu satisfacţii, bucurii şi mici gesturi de apreciere pe care alţii le fac pentru tine. 


Astrolog Nicoleta Svârlefus 

Horoscop oferit de astrocafe.ro  © 2024 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara