"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Consultanta juridica

 

     Prin experienta dobandita, spiritul inventiv, ambitios si printr-o echipa motivata, suntem in masura sa va oferim consultanta juridica in mod competent si profesionist. Suntem prin excelenta, ceea ce numim cu mandrie “avocati pledanti”, pentru care litigiile in care am participat ne-au oferit expertiza necesara in scopul  protejarii Clientului de a intra in situatii litigioase.
     Serviciile noastre juridice sunt indreptate catre persoane fizice, juridice, cetateni romani sau cetateni straini.
     Prin consultanta, analizam interesul expus de Client, formulam opinii juridice legale, evaluam riscuri, negociem si asistam in orice tipuri de tranzactii (achizitii/instrainari) ce au ca obiect bunuri imobiliare, mobiliare, marfuri, servicii, actiuni etc., participand activ de la debut si pana la incheierea tranzactiei prin redactarea tuturor documentelor necesare. Consultanta vizeaza toate tipurile de contracte situate in aria de interes a Clientilor nostri.
     In scopul de a veni in preintampinarea problemelor si de a crea posibilitatea unor solutii optime in acest domeniu, avem colaborari cu notari, consultanti fiscali, traducatori, experti, lichidatori, firme de topografie/cadastru etc., relationand in acelasi timp si cu autoritati ale Statului precum consilii locale/judetene, prefecturi, OCPI, Oficiul Registrului Comertului, etc.
    Consultanta juridica poate fi oferita atat în limba româna, cat si in limba franceza sau engleza.
    Echipa noastra de avocati asigura deasemenea reprezentare si asistenta juridica în fata instantelor judecatoresti, Curtilor de Arbitraj si a altor institutii, cum ar fi: Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Ministerul Finantelor, Consiliul Concurentei, Agentia Nationala de Reglementare în domeniul Energiei, Agentia Nationala de Administrare Fiscala etc.

 

© 2024 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara