"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Confidentialitate

 

    Printre principiile de functionare a societatii noastre pastram conceptul de „confidentialitate” in maniera in care ne ghidam activitatea juridica. Noua ordine economica si juridica impune tuturor Clientilor nostri necesitatea de a se adresa unei echipe ce actioneaza sub imperiul anumitor conditii de integritate, profesionalism, legalitate, Confidentialitate, siguranta, Fidelitate, onestitate.
    Asadar, mandatul pe care Clientul ni-l ofera nu este doar unul obligational, de natura juridica; acest mandat implica o anumita incredere, un angajament moral, prin care Clientul isi incredinteaza interesele sale in mainile noastre. Acesta ar fi motivul pentru care onestitatea, confidentialitatea si fidelitatea nu mai constituie doar obligatii, ci si principii de functionare, principii cu care ne ghidam orice colaborare cu Clientii nostri.

 

 

© 2024 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara