"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Avocatul familiei dumneavoastra

 

     "Avocatul familiei" reprezinta un concept cu larga raspandire si aplicabilitate in celelalte tari europene. Prin acest program, intreaga dumneavoastra familie se bucura de disponibilitatea unui consultant juridic in problemele cu care se confrunta oricare dintre membri familiei. 


     Programul prezinta numeroase avantaje, printre care posibilitatea de a intra in legatura cu avocatul ori de cate ori este nevoie, fara a fi necesara cautarea unui specialist in probleme juridice; “paleta” larga de servicii juridice pe care o poate oferi o societate de avocatura; confortul, siguranta si confidentialitatea pe care le ofera relatia ce se creaza intre Client si Avocatul Familiei sale.
     Printre serviciile oferite in cadrul acestui program, enumeram consultanta juridica in domenii precum testamente, mosteniri, donatii, dezbateri succesorale, divorturi, partaje, refacerea unor inscrisuri/documente pierdute (prin intermediul instantei ori altor institutii), achizitii/vanzari/inchirieri imobiliare/mobiliare, consultatii privind orice tipuri de contracte incheiate de membrii familiei; consultanta privind legislatia muncii, bunurile comune sau proprii ale sotilor, consultatii privind regimul matrimonial, comunitatea de bunuri, asistenta juridica/reprezentare in cazul arestului sau retinerii oricaruia dintre membrii familiei.
     Acest program, dedicat exclusiv familiei, permite clientului si oricarui membru al familiei sale, indicat de acesta, sa contacteze echipa noastra si sa primeasca o consiliere profesionala cu privire la problema cu care se confrunta.
     Relatia creata cu Avocatul Familiei protejeaza atat adultii cat si minorii in fata oricaror abuzuri ce i-ar putea ingradi drepturile, fie prin discriminare, violenta, hartuire, etc.
     In functie de alegerea dumneavoastra, puteti beneficia de asistenta juridica in regim de urgenta, in situatii precum retinerea/arestul Clientului (altui membru al familiei), incidente/accidente in trafic, in cadrul autoritatilor vamale etc.

 

© 2023 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara