"Justitia nu este altceva decat convenienta celui mai puternic.." - Platon

Avocatul companiei dumneavoastra

 

     Echipa noastra a dezvoltat acest program din necesitatea demonstrata de-a lungul timpului de catre multi dintre clientii nostri de servicii juridice in mod constant, precum si din parteneriatele generate de transformarea intr-o singura echipa a avocatilor nostri si a clientilor nostri. Dezvoltarea Clientilor nostri inseamna dezvoltarea noastra, iar succesul acestora reprezinta in acelasi timp succesul nostru.


     In acest sens, participam la "nasterea" afacerii dumneavoastra si veghem in continuare la dezvoltarea ei prin contracte durabile, achizitii, consultanta, si aparare juridica in litigiile cu care va confruntati. Veghem la indeplinirea normelor legale de functionare in domeniul fiscal, al legislatiei muncii, in relatiile cu angajatii, etc.
     Exista in fiecare clipa certitudinea disponibilitatii avocatului in serviciul dvs, prin consultanta in domeniile in care aveti nevoie.
     Prin consultanta analizam necesitatile companiei, redactam puncte de vedere juridice, acte, contracte, realizam negocieri, modificam contractele existente, dezvoltam compania prin aportul juridic necesar deschiderii unor noi filiale/sucursale/ puncte de lucru etc.


     Toate aceste servicii se pot integra in cadrul unui Abonament lunar, prin care, Clientul poate beneficia de parteneriatul echipei noastre. Onorariul stabilit poate fi unul forfetar lunar, in functie de specificul, complexitatea si gradul de dezvoltare al afacerii dumneavoastra.

 

 

© 2024 LEGALES - Aron, Racoviceanu si asociatii | Termeni si conditii | fx47.ro
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor Baroul Bucuresti Legales facebook   UNBR Oficiul National al registrului Comertului Ministerul Finantelor Publice uniunea nationala a executorilor judecatoresti Ars Legis Uniunea Nationala a Notarilor din Romania Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara